Om Netdoktor

Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal. Det senaste året har trafiksiffrorna fördubblats och ligger nu på en miljon besök varje månad.

Netdoktors mål är att förbättra folkhälsan genom hälsoupplysning och medicinsk information på ett språk som alla kan förstå. På så sätt medverkar Netdoktor till att utjämna kunskapsklyftan mellan läkare och befolkning.

Mer än 100 framstående svenska läkare, specialister och andra medicinska experter skriver, redigerar och uppdaterar innehållet på Netdoktor.se samt besvarar frågor från användarna i brevlådorna online.

Samtliga tjänster på Netdoktor, som till exempel communities, är utarbetade av ett redaktionellt team med läkare, specialister, journalister och webbutvecklare. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess medicinska experter.

Netdoktor.se är en tjänst som är gratis för användaren, dock kan specifika tjänster vara avgiftsbelagda. Verksamheten finansieras i huvudsak genom att sponsorer och annonser syns på Netdoktors sidor. Viktigt att påpeka är att det redaktionella innehållet är helt oberoende och att sponsorer och annonsköpare inte kan påverka innehållet i texter eller annat material.

Netdoktor.se AB driver också NetdoktorPro.se – medicinskt verktyg för läkare som bygger på en vision om att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där den senaste medicinska kunskapen görs tillgänglig för alla läkare.

Netdoktor.se AB som äger och driver Netdoktor.se och NetdoktorPro.se, har sitt säte på Holländargatan 22 i Stockholm och drivs av dess grundare sedan 2002. I juli 2016 förvärvade Bonnier Business Media alla aktier i Netdoktor efter att varit minoritetsägare sedan 2010.

Adress:

Netdoktor.se AB
Holländargatan 22 (BV)
113 59 Stockholm
redaktionen@netdoktor.se

Tel: +46 8 545 158 70

Vi som arbetar på Netdoktor.seAnn-Charlotte Beckman
VD

Tel: +46 709 54 78 60

E-post: anbe@netdoktor.seJohan Dahlqvist
Försäljningschef

Tel: +46 72 310 58 75

E-post: jd@netdoktor.se

Fredrik Sjövall
Kundansvarig

Tel: +46 76 036 50 55

E-post: fs@netdoktor.se

Alexandra Skogström
Kundansvarig

Tel: +46 72-942 85 30

E-post: as@netdoktor.se

Christoffer Sandberg
Kundansvarig

Tel:+46 72-302 31 52

E-post: cs@netdoktor.se

Besima Aho
Redaktionschef

E-post: ba@netdoktor.se

Mats Halldin
Leg läkare och medicinsk chef

E-post: mh@netdoktor.se

Caroline Holmqvist
Redaktör

E-post: ch@netdoktor.se

Jessica Gervide
Tekniskt ansvarig

E-post: jg@netdoktor.se


Åsa Herner
Webbmaster

E-post: ah@netdoktor.se

Malin Dingfors
Traffic

E-post: md@netdoktor.se

 

 

Uppdaterad den: 5 juli 2016

Senaste hälsonyheterna

Mest diskuterade nyheterna

Senaste foruminläggen

Senaste foruminläggen